O nama

Početak

Izazov je bio glavna vodilja s kojim nastaje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Piteša, koje se nalazi u malome selu Prapatnica u trogirskom zaleđu.

Nakon što sam završio fakultet, radio kao prehrambeni tehnolog u jednoj prehrambenoj  tvrtki,  navelo me je na novi start u kojem me je podrškom pratila i supruga Ivana koja je magistra inženjerka kemijske tehnologije. Zasnovali smo obitelj i otvorilo se neizostavno pitanje naše budućnosti. Tako smo moja supruga i ja razmišljali s čim bi se mogli baviti u ovom krškom kraju, koja zimi daje niske temperature dok ljeti žeže visokim temperaturama. Nismo imali puno izbora, bacili smo pogled u prirodu i odlučili iskoristiti sav potencijal koji nam se pruža u ovom našem seoskom ambijentu. I tako je krenuo naš mali OPG sa radom. Tako na nekoliko mikro lokacija uzgajamo nekoliko vrsta bilja, a jedan dio beremo samoniklo  bilje iz čiste netaknute prirode. Svi naši proizvodi nalaze se pod brendom „Dalmatia Naturalis“.

PROIZVODNJA ČAJEVA

Od  čajeva u ponudi imamo: KAMILICA, KADULJA, DIVLJI ŠIPAK, MAJČINA DUŠICA, MASLINA, KOPRIVA, STOLISNIK, SMILJE, MATIČNJAK, METVICU i PRIMORSKI VRISAK.

PROIZVODNJA KREMA I ULJA

Od kozmetike trenutno imamo: Dječja krema na bazi KAMILICA, hranjiva krema od SMILJA i ektra bogata krema od LAVANDE, te kantarionovo ulje.

KVALITETA

Cilj nam je da naši potrošači budu zadovoljni, stoga nam je iznimno važna kvaliteta proizvoda. U svaki naš proizvod uložili smo vrijeme,znanje i ljubav sa željom da bude koristan vašem zdravlju!

ODJEL PREHRANE – upisani objekat za proizvodnju čajeva, dodataka prehrani,pri ministarstvu Zdravstva ,radimo prema HACCP sustavu.
ODJEL KOZMETIKA- odobreni objekat za proizvodnju kozmetike koji ispunjava posebne uvjete za proizvodnju kozmetike. Također ispunjavamo uvjete iz Hrvatske  norme o smjernicama za dobru proizvođačku praksu iz područja kozmetike. (HR EN ISO 22716)

Upoznajte  naše proizvode i otkrijte njihovu djelotvornost da bi postali dio vašeg svakodnevnom života!

Jozo Piteša, vlasnik OPG-a