Objavljeno Komentiraj

Najbolja hidratantna krema za lice

smilje hijaluron krema

Najbolja hidratantna krema, prema posljednjim istraživanjima, upravo bi trebala sadržavati i hijaluronsku kiselinu i glicerin.

Najbolja hidratatna krema za lice je ona koja sadrži više aktivnih sastojaka koji će čuvati vlažnost vaše kože.

Među te sastojke ubrajamo :

– hijaluronsku kiselinu

– glicerin/ glicerol.

Hijaluronska kiselina, molekula koja se prirodno nalazi u našoj koži i sposobna je na sebe vezati velike količine molekula vode. To je prirodni ovlaživač koji izvlači vlagu iz svoje okoline. Primjena HA je kao da svojoj koži dopustite da dobije regenerativni, super hidratantni napitak vode. Hijaluronska kiselina ima trenutne prednosti za kožu, a također pomaže proizvodima za njegu kože da se učinkovitije slože, u biti priprema kožu da bolje primi sastojke koji slijede.

Hijaluronska kiselina osigurava koži elastičnost, ali i regeneraciju kože, pa je uspješna u brisanju finih linija i bora, u kombinaciji sa sastojcima sličnog djelovanja.

Hijaluronska kiselina je važna za našu kožu jer s godinama gubimo kolagen i hijaluronsku kiselinu koja se prirodno nalazi u našoj koži, stoga koža puno brže dehidrira.

Hijaluronska kiselina je sastojak za sve tipove kože, ne iritira kožu, ne uzrokuje akne, ni alergijske reakcije. Također, sigurna je za sve dobne generacije.

Glicerin ili glicerol je humektant (ovlaživač) koji obnavlja kožu tako da vodu iz dubljih slojeva kože iznosi na vanjski sloj kože. Glicerin također uzima vlagu iz zraka i zadržava je na površni kože. Također se često koristiti i s drugim sastojcima koji imaju hidratantno djelovanje kako bi glicerin ˝zarobio˝ vlagu na površini kože. On čini kožu mekanom. Glicerin koji privlači vlagu zvjezdani je sastojak za umirivanje i vlaženje stvarajući glatkiju i ugodniju kožu. Glicerin se koristi za hidrataciju vanjskog sloja kože i po svojoj prirodi poluokluzivnog može poboljšati sposobnost kože da zadrži vodu. Obnavlja kožu tako da je prirodna barijera vlage ojačana i revitalizirana. Glicerin također ima prednosti omekšavanja kože kako bi se poboljšala ukupna tekstura.

Glicerin prodire puno dublje u kožu u odnosu na hijaluronsku kiselinu te se lakše apsorbira. Kiselina stvara sloj na vanjskom sloju kože i daje taj mekani osjećaj i osjećaj hidratacije. Veće molekule hijaluronske kiseline djeluju bolje kada sjede na koži kao hidratantni jastuk, tako da dobivamo površinski učinak. Glicerin pomaže koži da bolje zadrži hidrataciju kože, smanjuje gubitak kože pa čak i ublažava iritacije i ubrzava zarastanje kože.

Kombinacija glicerina i hijaluronske kiseline pruža vrhunsku sposobnost vezanja vode i pojačavanja hidratacije vaše kože.

Zato uživajte u Dalmatia Naturalis hidratantnim kremama jer sadrže i glicerol i hijaluronsku kiselinu !

Hidratantna krema lavanda i hijaluronska kiselina

Hidratantna krema smilje i hijaluronska kiselina

Hidratantna krema slatka naranča

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)