Objavljeno Komentiraj

Poklon za babine

Babine predstavljaju prvi poklon novorođenčetu, uz pelene, igračke, bilo bi super da uvrstite i naš poklon paket  prirodne kozmetike.

  • Dječja krema kamilica

Dalmatia Naturalis dječja krema kamilica hidratizira od glave do pete. Idealna za masažu dječje kože. Poboljšava kožu djeteta već nakon prvog dana. Čini kožu mekanom i nahranjenom.  Topi se na koži i ostavlja lagani miris kamilice.

  • Čaj od kamilice

Već od prvog dana mala dječja trbušna nervoza vapi za čajem od kamilice. Ima li vaše dijete kolike, svakodnevna primjena čaja kamilice će ih ublažiti. To je najsigurniji pripravak od prvog dana.

2 dcl čaja, toplog, ne vrućeg!, za dječje kolike

2 dcl čaja kamilice poboljšava probavu vašeg djeteta te će ubrzati oporavak od dječjih tegoba

2 dcl čaja u toploj kupki za prve dane kupanja sasvim je dovoljno za njegu dječje kože kada želite izbjeći agresivne šampone i kupke.

Kamilica je blagi sedativ koji poboljšava kvalitetu sna vašeg djeteta te pomaže pri izbijanju prvih zubića jer olakšava bol desnih.

 

  • Kantarionovo ulje nakon epiziotomije

Opravak nakon epiziotomije može biti težak. Vrijeme je da se vratite povijesno poznatom kantarionovom ulju koje će vam pomoći. To je ulje koje se inače preporuča nakon operacija, skidanja šavova. Kantarionovo ulje nanesite na sterilnu gazu i tako natopljenu stavite na mjesto epiziotomije. Kantarionovo ulje će znatno ublažiti bol i ubrzati proces zarastanja međice.

Kamilica – Mama & Beba

… sve što jednoj mami  & bebi treba od prvog dana

mama, bebe, poklonbabine poklon

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)